Joachim Eijlander

Welkom op mijn page voor de crowdfundingcampagne voor de aankoop van
een unieke cello.

Het is een bijna 300-jaar oud uniek instrument met een prachtige geschiedenis.

Het is de mooiste cello die ik ooit in mijn handen heb mogen houden en met uw hulp kan dit het instrument van mijn leven worden.

Op onderstaande link ziet/hoort/leest u meer over deze crowdfunding plus de tegenprestaties:

 
 

Update 5 februari 2018:

Succesvolle campagne duurt voort

De crowd funding is gelukt! En het gaat nog verder...

Al binnen één week heeft u het samen mogelijk gemaakt dat mijn grootste wens gerealiseerd wordt. Ik ben totaal overweldigd en u dankbaar voor uw steun en belangstelling. Onvergetelijk!

Aan de vooravond van de campagne besloten wij met het team “voor de kunst” dat deze actie veertig dagen zou duren. Daarvan zijn er nog dertig over. Hoewel het doelbedrag is gehaald gaan we dus nog even door…

Mocht u al hebben willen bijdragen maar daartoe nog niet in de gelegenheid geweest zijn, ik waardeer nog steeds elk gebaar en elke steun, omdat ik ook nog een lening ben aangegaan om het instrument helemaal te kunnen kopen. Uw bijdrage zou de afbetaling van deze lening versnellen.

De crowd funding heeft nieuwe verbindingen tot stand gebracht. Er zijn mogelijkheden ontstaan om een prachtige cello op voor mij nieuwe plaatsen tot klinken te brengen. Meer mensen zijn dankzij u in muziek geïnteresseerd geraakt. Nieuwe, spannende ontmoetingen liggen in het verschiet. Ten diepste dank ik u daarvoor!